Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕ

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
Το 2ο Συνεδριο PHARMA CONFERENCE 2011 στο οποιο παραυρεθηκε η πολιτικη ηγεσια των Υπουργειων Εργασιας και Υγειας,ασχοληθηκε με την φαρμακευτικη αγορα στην περιοδο της οικονομικης κρισης.Ολοι οι ομιλητες ασχοληθηκαν με την φαρμακευτικη δαπανη ,ποια ηταν πριν το Μνημονιο και ποσο ωφελημενη βγαινει [ΔΗΘΕΝ]η χωρα με αυτην την φαρμακευτικη πολιτικη.Αλληλοσυγκρουομενες εκτιμησεις και δημιουργικη λογιστικη στα αριθμητικα δεδομενα ,οπως βολευε τον καθενα.Πουθενα και κανενας δεν ασχοληθηκε με τους εργαζομενους στο Φαρμακο,δηλαδη αυτους που παραγουν τον πλουτο του φαρμακου.Ειναι πρωτοφανες σε μια εποχη οικονομικης κρισης,υφεσης και στασιμοπληθωρισμου οι εργαζομενοι και οι θεσεις εργασιας να μην αποτελουν σημειο ΑΝΑΦΟΡΑΣ.Η ανεργια στον κλαδο απο το 1,8 ακτιναχθηκε στο14,6.Σημερα ο κλαδος του Φαρμακου συνολικα μετραει απωλεια 2500 θεσεων εργασιας,οι μισες απο αυτες εγιναν με την διαδικασια της εθελουσιας εξοδου.Μεσα σε ενα χρονο η ΠΟΙΕ εχει προκαλεσει 23 τριμερεις συσκεψεις και ολες σε κεντικο επιπεδο-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.Αυτο δεν το γνωριζε η πολιτικη ηγεσια του Υποθργειου΄......Αληθεια γνωριζουν ποσο κοστοζουν οι 2500 ανεργοι στις οικογενειες τους,στο ασφαλιστικο συστημα,στην κοινωνια και στην οικονομια και ποτε θα ξαναβρουν δουλεια.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου