Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδελφοι,αυτη την στιγμη οι Πολυεθνικες αλλα και οι Ελληνικες εταιρειες προβαινουν σε απομακρυνσεις εργαζομενων.Αλλες με απευθειας απολυσεις αλλες με το εξαρτημα της εθελουσιας εξοδου.Ισως το 2012 ναναι μια πολυ δυσκολη χρονια για την Φαρμακοβιομηχανια και για ολους εμας που εργαζομαστε σε αυτην.Αυτη την χρονικη στιγμη ειναι ανεπιτρεπτο να παραγεται ανεργια απο εταιρειες που τα τελευταια χρονια ειχαν απιστευτα κερδη,αλλα απο την αλλη και η κυβερνηση στο γαλαξια των Γενικων Περικοπων δινει ενα φοβερο κινητρο ΚΑΙ με το επιχειρημα της μη ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ σε απομακρυνσεις εραγομενων.Τωρα,μια απολυση σημαινει---μακροχρονια ανεργια-σταματημα εισφορων σε ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ,-μειωμενη καταναλωση-βια-καταθλιψη.
Συναδελφοι,σας παρακαλουμε για οτι μαθαινετε να μας ενημερωνετε,ισως μπορουμε να σταματησουμε κατι--ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΑΘΗ--αν το μαθουμε εγκαιρως.
Η Επιθεωρηση εργασιας συνεχιζει και υπαρχει και αν την τροφοδοτησουμε σωστα μπορει να δουλεψει και ΣΩΣΤΑ.
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου