Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ.ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,58 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ 'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ,Η ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Δ.Σ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΝΤΟΜΠΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου