Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ TAKEDA

   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ - ΚΛΑΔΩΝ
             ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
              ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ U.I.A.D.M.
                 (UNION INTERNATIONALE DES ASSOCIATIONS DE DELEGUES MEDICAUX)
              Αριθμός Εγκριτικής Απόφασης Καταστατικού 2492/92 Π.Α.


 
ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 8/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ TAKEDA

Η φαρμακευτική εταιρεία Takeda προχωράει στην διαδικασία περικοπής θέσεων εργασίας εργαζομένων της.
Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, που η συγκεκριμένη εταιρεία, απολύει εργαζόμενους, συνεισφέροντας και αυτή στην δημιουργία του μνημονιακού τοπίου, με τις στρατιές ανέργων και οικογένειες στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης και της απελπισίας.
Καλούμε άμεσα την εταιρεία Takeda, να παγώσει τώρα την διαδικασία των απολύσεων και να προσέλθει στην διαβούλευση που ήδη την έχουμε καλέσει και δεν έχει έως τώρα ανταποκριθεί. Δεσμευόμαστε μάλιστα, πως αν επιμείνει στην στάση της αυτή, θα καλέσουμε τριμερή συνάντηση, κινητοποιώντας και το Υπουργείο Εργασίας.
Δηλώνουμε, πως θα κινητοποιήσουμε άμεσα κάθε διαθέσιμο μέσο, με στόχο την αναστολή των απολύσεων και την διατήρηση των θέσεων εργασίας. Άλλωστε, οι επερχόμενες αλλαγές στα εργασιακά, δίνουν ξανά νέα μέσα αντίστασης στο συνδικαλιστικό κίνημα, τα οποία θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, αν χρειαστεί.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ι.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου