Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Αποχώριση "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ"

Πριν από 16 χρόνια (τέτοια εποχή) σε ένα καφέ, ένας από τους συναδέλφους μας παρακίνησε να δημιουργήσουμε ένα σωματείο "ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ". Έκανε τα πάντα γι αυτό το Σωματείο (ήτανε, είναι και θα είναι το "παιδί  του"), δεν ήξερε τι θα πει κούραση, δεν ήξερε τι θα πει δεν μπορώ να βοηθήσω, ήτανε πάντα κοντά στους συναδέλφους γι οτιδήποτε θέλανε.

Όμως ύστερα από 27 χρόνια στο χώρο (εάν δεν κάνω λάθος) και 16 χρόνια στο σωματείο, αυτός που το ξεκίνησε και το έφτασε τόσο ψηλά, αποφάσισε να αποχωρίσει από αυτό το επάγγελμα και να ασχοληθεί με κάτι προσωπικό.

Το Δ.Σ θέλει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ" και συνάδελφο ΜΠΑΣΙΑΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ για όλα αυτά που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το σωματείο. Θέλουμε να του ευχηθούμε μέσα από την καρδία μας καλή επιτυχία (αν και είναι σίγουρη) στο νέο του ξεκίνημα.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου