Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ

Αυτη την στιγμη στη χωρα μας παιζεται το Μαρτυριο του να '''εχουμε και οπως τα εχουμε'''και του να '''βρουμε και οτι βρουμε'''.Αναφερομαι στο εν ενεργεια εργατικο δυναμικο της Χωρας που θεωρειτε τυχερο γιατι εργαζεται και ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ για να συνεχισει ναναι τυχερο και στους Ανεργους της χωρας που προσπαθουν  να μπουν  στην αγορα εργασιας υπογραφοντας τα ΠΑΝΤΑ οτι και αν ειναι αυτα.
Το εργο ειναι ΔΡΑΜΑ,καθε μερα χανονται 700 θεσεις εργασιας απο την Ελληνικη Οικονομια και η ανεργια σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο,ειμαστε στην Δευτερη θεση μετα την Ισπανια.Αλλα και στο χωρο μας [ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ]αρχιζουν και εμφανιζονται και μαλιστα με γρηγορους ρυθμους.Το ΔΣ του Σωματειου σας παρακαλει για οτιδηποτε μεταβολες γινονται στις εργασιακες μας σχεσεις να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ το ΔΣ.
Μπορουμε να προλαβουμε οταν γνωριζουμε,να υπενθυμισουμε οτι η Ομοσπονδια μας εχει υπογραψει μεχρι το τελος του 2012 Κλαδικη συμβαση Εργασιας με την Φαρμακοβιομηχανια.
Μπασιαδακης Γιωργος Ι.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου