Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΜΟΥ και ΟΡΓΗΣ

Συναδελφοι,η προσωρινη Διοικηση του Σωματειου εργαζομενων στην εταιρεια ΑΛΑΠΙΣ συναντηθηκε με τον Διευθυνοντα Συμουλο κ.Αλατζια την 17/11/11 .Η συναντηση ειχε θεμα την ανακληση των προσφατων απολυσεων και τον καθορισμο τροπων για την βιοσιμοτητα της εταιρειας,η απαντηση που δοθηκε απο τον Συμβουλο ηταν.
1.Οι απολυσεις θα συνεχιστουν,θα φτασουν το 50 τοις εκατο και το νουμερο ειναι αδιαπραγματευτο.
2.Απο τις αρχες του 2012 το 80 τοις εκατο των εργαζομενων θα τεθει σε Διαθεσιμοτητα.
3.Του ζητηθηκε να καθυσυχασει τους εργαζομενους και φυσικα αρνηθηκε.
4.Κατηγορησε το Σωματειο των εργαζομενων για τραμπουκισμο και προειδοποιησε οτι θα πρεπει να χρησιμοποιουν μονο νομιμους τροπους για την διεκδικηση των αιτηματων τους γιατι σε αντιθετη περιπτωση εχει τους τροπους και τα μεσα να τους αντιμετωπισει.
Η Διοικηση καταγγελει την αντιδημοκρατικη σταση του ΤΕΤΟΙΟΥ που προσπαθει να φοβισει τους εργαζομενους και απανταει με αγωνα μεχρι την τελικη δικαιωση για την επιβιωση της εταιρειας και την διατηρηση των θεσεων εργασιας.
Εμεις το ΔΣ της Θρακης καλουμε τον αρμοδιο Υπουργο εργασιας να διαπομπευσει τον συγκεκριμενο συμβουλο για την ολη συμπεριφορα του και η Επιθεωρηση Εργασιας να αναλαβει Δραση,Υπουργε οχι μονο να περνας ελαστικες μορφες εργασιας αλλα να αγωνιζεσαι και για πραγματικες θεσεις εργασιας , το να κανεις ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι δικαιωμα σου, αλλα αν δεν επιληφθεις του θεματος τοτε η πολιτικη σου ειναι ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ...../

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου