Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ME THN ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ

Το Σαββατο 21/1/12 τα σωματεια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΡΑΚΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΚΟΖΑΝΗΣ -ΛΑΡΙΣΑΣ μαζι με τον Γραμματεα της Ομοσπονδιας[ Νουχακη] συναντηθηκαμε στο Εργατικο Κεντρο Θεσσαλονικης.Εγινε ενημερωση απο τον Γραμματεα για οσα εχουν διαδραμματιστει τον τελευταιο καιρο στον ΙΕ απο τις Εταιρειες και τις κινησεις που εχει κανει η Ομοσπονδια[γνωριζετε τα παντα].Στην συνεχεια ,το καθε Σωματειο εκανε μια αναφορα για οτι συμβαινει στην περιοχη του.Αποφασεις δεν παρθηκαν[αλλωστε δεν μαζευτηκαμε για αποφασεις]ΑΛΛΑ ολοι συμφωνησαμε δυο πραγματα.1ον Να αλληλοενημερωνομαστε τακτικα και 2ον  Οτι παση θυσια πρεπει να ανατραπει αυτη η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Αλλωστε αυτη ηταν και η πολιτικη Αποφαση του Συνεδριου μας.
Τωρα,τον τελευταιο καιρο μαθαινουμε οτι ψιλοπαραβιαζονται καποια ΝΟΜΙΜΑ μας δικαιωματα,τα οποια απορεουν απο την ΣΣΕ που εχουμε υπογραψει,Οτι γνωριζετε να το μαθαινουμε,ειναι ζωτικης σημασιας.
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου