Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ .ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ

Συναδελφοι,η Ομοσπονδια μας συμμετεχει στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που προκηρυξε η ΓΣΕΕ [10 και 11/2/12]για να μην υπογραφει η νεα μνημονιακη συμβαση γιατι.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Πανελληνια Ομοσπονδια Ιατρικων Επισκεπτων.
Το Σωματειο μας συμμετεχει κι αυτο στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ και σας καλουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 5 το Απογευμα μπροστα στο Εργατικο Κεντρο Εβρου για ενα ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ για να εμποδισουμε να υπογραφουν τα νεα μετρα που σκοπο εχουν να υποδουλωσουν την ζωη μας αλλα και την ζωη των παιδιων μας.
Συναδελφοι,εμεις οι ΙΕ εχουμε νοιωσει τον τελευταιο καιρο την εφαρμογη των μετρων Λοβερδου στο φαρμακο,δεν ειναι αναγκη να νοιωσουμε και τα μετρα του ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ,γιατι με δημιο εχουμε να κανουμε κι οχι με λογικο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ που στοχευει στηυν Αναπτυξη της χωρας του.Μπορουμε- ολοι οι εργαζομενοι ΜΑΖΙ- να τους εμποδισουμε να διαπραξουν το εγκλημα που εχουν κατα νου.
ΤΟ ΔΣ .
ΥΓ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ..............................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου