Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Πριν απο 10 χρονια οι ΙΕ της Θρακης και με ολους τους Φαρμακουπαλληλους της Θρακης ειχαμε γεμισει την Λ.Δημοκρατιας και βροντοφωναξαμε- εξω απο την Νομαρχια-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΥΦΕ.Σημερα, μετα απο πολυ μεγαλη προσπαθεια και εχοντας στα χερια μας μια αναλογιστικη μελετη που δειχνει οτι μπορουμε να αυτονομηθουμε και παρα το τελευταιο εμποδιο που μας εβαλαν[ναναι μεσα στο ταμειο μονο οι παλαοι ασφαλισμενοι,ταφοπλακα]εχουμε ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ κατατηθεμενη στην Βουλη ,απο τον Κουτρουμανη ,οτι ΟΛΟΙ  οι ΙΕ [παλαιοι και νεοι αλλα και οι νεοπροσλαμβανομενοι]ειμαστε στο δικο μας Επικουρικο Ταμειο.Στην Πανολομελεια που ειχαμε στην Αθηνα το Σαββατο 3/3/12 τα Σωματεια Δυναμης της ΠΟΙΕ πηραμε την αποφαση να αυτονομηθουμε ,να μην συμμετεχουμε στο ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
Απο τους 17 ΙΕ που ειμασταν στην πανολομελεια ΥΠΕΡ ψηφισαν13 ΚΑΤΑ 1 ΠΑΡΩΝ 3,οι συναδελφοι ΙΕ που ψηφισαν κατα και παρων δεν μπορεσαν -για αλλη μια φορα-να αφησουν τις κομματικες τους ιδιοτητες εξω απο το Ταμειο μας και ακολουθησαν την κομματικη γραμμη.
Καλα το καταλαβατε,σε αυτο το σημειο συμφωνησαν με τον εφαρμοστικο νομο
ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.Αλλα 2 ταμεια ειναι εκτος του Ενιαιου,
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου