Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Συναδελφοι,την Παρασκευη 15/6/12 εγινε συναντηση της ΠΟΙΕ και της εταιρειας MSD. Απο την εταιρεια στην συναντηση ηταν ο Γενικος δντης και Δντρια ανθρωπινου δυναμικου ,απο την ΠΟΙΕ ηταν ο Αντιπροεδρος Κατραμαδακης ,ο Γραμματεας Νουχακης και ο προεδρος της Αθηνας Ιορδανου.Η εταιρεια ανεφερε ,οτι αναγκαστηκε να προχωρησει σε αναπροσαρμογη του οργανωτικου μοντελου  πιεσμενοι απο την οικονομικη συγκυρια ,τις πολικτικες εξελιξεις και την κατασταση στο χωρο της Υγειας.τονιστηκε οτι οι απολυσεις περιοριζονται στα 16 ατομα [που ηδη εχουν αποχωρησει].Απο τη πλευρα της ΠΟΙΕ εγινε αναφορα για την απιστευτη κερδοφορια των τελευταιων ετων η οποια μπορει να αντισταθμισει τις οποιεσδηποτε απωλειες και καλεσε την εταιρεια να ανακαλεσει τις απολυσεις.
Η Ομοσπονδια εκφραζει την ανησυχια της ,γιατι την ανωτερω εταιρεια ηδη ακολουθουν και αλλες πολυεθνικες[JANSSEN,GSK,κλπ].
Συναδελφοι οτι μαθαινεται ΠΡΕΠΕΙ να το μαθαινει και το ΔΣ,πολλα θα δουν τα ματια μας.
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου