Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Ειναι δικαιωμα της Φαρμακευτικης εταιρειας να επιλεγει τους Ι.Ε που θελει να επισκεπτονται τους ΕΥ,για την καλυτερη ενημερωση των προιοντων της...Ειναι δικαιωμα της επισης, να διακοπτει την συνεργασια με τον ΙΕ γιατι υπαρχουν διαφωνιες.
Ειναι ομως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οταν στελεχη της καταριπτουν αυτο που αγωνιζεται χρονια η εταιρεια να ''φτιαξει''δηλ.την εταιρικη της ταυτοτητα, διακοπτοντας την συνεργασια-ΑΠΟΛΥΣΗ-με τον ΙΕ ανακοινωνοντας ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.
Αυτο επραξε Προισταμενος απο την Θεσσαλονικη της Εταιρειας ANGELINI FARMA και διεκοψε την συνεργασια με τον συναδελφο απο την περιοχη της Θρακης.
Συναδελφοι,μυστικα -εργασιακα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,εμεις εχουμε ΣΣΕ μεχρι τον Μαρτιο του 2013,οτιδηποτε γινεται και ειναι εκτος ΣΣΕ πρεπει το ΔΣ του Σωματειου να το μαθαινει,αυτη την στιγμη η Επιθεωρηση Εργασιας λειτουργει και μπορουμε να διεκδικησουμε ολα αυτα που υπεγραψαν οι εργοδοτες μας,ελαφρομυαλες ερμηνειες καποιων Προισταμενων δεν πρεπει να περασουν.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου