Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1.Ποτε ληγει η μετενεργεια της ΣΣΕ των ΙΕ--28/2/12
2.Μπορει ο εργοδοτης να μου ζητησει μειωση μισθου,εφοσον η ατομικη συμβαση ειναι μεγαλυτερη απο την κλαδικη.Ναι απαιτειται ομως η αποδοχη του εργαζομενου.
3.Μπορει ο εργοδοτης να μου κανει μειωση μισθου κατω απο την ΣΣΕ.ΟΧΙ
4.Οταν αποδεχτω μειωση μισθου και μετα απο μηνες με απολυσει ο εργοδοτης η αποζημιωση με τι θα υπολογιστει.Η αποζημιωση θα υπολογιστει με τον τελευταιο μισθο.
5.Η ατομικη συμβαση υπερισχυει της κλαδικης.Ναι,εφοσον ειναι ευνοικοτερη.
6.Μπορει ο εργοδοτρης να με υποχρεωσει να εργαστω σε αλλο μερος απο εκεινο που προσληφθηκα η να μεγαλωσει τον τομεα εργασιας.Ναι υπο προυποθεσεις,που δεν συνιστουν βλαπτικη μεταβολη.
7.Αν υπογραψω στην ατομικη συμβαση οτι θα εργαζομαι Σαββατα,Κυριακες η Αργιες[συνεδρια]αυτο εχει υποσταση η Υπερισχυει η κλαδικη ΣΣΕ.ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΣΕ--ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ--.
8.Μπορει ο Εργοδοτης να με υποχρεωσει να πηγαινω εκτος εδρας εργασια και να με αποζημιωνει για εκτος εδρας με βαση την χιλιομετρικη αποσταση απο την εταιρεια πχ 100χιλιομετρα.ΟΧΙ.υποπρουποθεσεις,εφοσον τεκμαιρεται το ευλογο της αξιωσης.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΕ,για την αντιγραφη  ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου