Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ-απο την UCB AE.

Η εταιρεια UCB AE προεβη αιφνιδιαστικα σε απολυσεις ΙΕ σε ολη την Ελλαδα.
Υπαρχουν προβληματα στις εταιρειες απο τις βιαιες ανατροπες,Τοσο σε επιπεδο τιμων,Οσο και σε επιπεδο συνταγογραφησης[[περιορισμος]].Δινουμε ενα κοινο αγωνα--ΙΕ και Εταιρειες--για την σωστη πληροφορηση των Υγειονομικων,την αυτοτελεια της ιατρικης πραξης και την ισοτιμη προσβαση των ασθενων στην φαρμακοθεραπεια.
Η ιατροφαρμακευτικη ενημερωση ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των φαρμακευτικων εταιρειων και ΠΡΕΠΕΙ να απευθυνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.Ως εκ τουτου,θεωρουμε οτι η μειωση Προσωπικου θα αποβει σε βαρος της σωστης και εγκαιρης ιατροφαρμακευτικης ενημερωσης.Απο την αλλη,ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..........Η διαχειριση εργασιακων ζητηματων---απολυσεις.απορρυθμιση εργασιας--ειναι μια δυσκολη υποθεση ΠΛΗΝ ομως απαιτει αυτοσυγκρατηση και περισυλλογη .
Η ΠΟΙΕ ζητησε τριμερη συναντηση με την ανωτερω εταιρεια.
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου