Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΓΕΣ........ΑΛΛΑΓΕΣ Μεσοπροθεσμου.

Συναδελφοι,μετα την ψηφιση του Μεσοπροθεσμου εχουμε καποιες πολυ σημαντικες αλλαγες στο χωρο της Υγειας.
1.Φαρμακα χωρις Ονοματεπωνυμο, μια και θα αναγραφεται η Δραστικη ουσια και ο Φαρμακοποιος θα χορηγει το φθηνοτερο η κατι αλλο.
2.Απο 1/1/2014--ισως--ο Ελληνας ασθενης πληρωνει 25 ευρω για την εισοδο του στα Νοσοκομεια της χωρας[νοσηλεια] και λεμε ισως ,γιατι το μετρο θα εφαρμοστει ΑΝ δεν πιαστουν οι στοχοι του 2013.Επισης το ιδιο θα ισχυσει και για την καταβολη ενος ευρω ανα συνταγη υπερ ΕΟΠΥΥ.
3.Αλλαζει ο τροπος χορηγησης αδειων στον ιδιωτικο τομεα,μοναδα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ[[ΠΦΥ]]μπορει να ανοιξει ο καθεις αρκει να ορισει Υπευθυνο Ιατρο,ενω μεχρι τωρα για το ανοιγμα μιας τετοιας Μοναδας,, το 51% επρεπε να ανηκει στον Ιατρο.
4.Οι εταιρειες που δεν κατεβαλλαν το προβλεπομενο απο την νομοθεσια ΤΕΛΟΣ εισοδου στη θετικη λιστα ΚΑΘΩΣ και την προβλεπομενη επιστροφη για το ετος 2011,τα προιοντα τους δεν θα ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ απο τον ΕΟΠΥΥ.
ΤΟ ΔΣ.
ΥΓ.Ειναι μετρα που δεν εχουν ιχνος δημιουργιας,ειναι μετρα που αποβλεπουν στο κλεισιμο της Ελληνικης Φαρμακοβιομηχανιας και ειναι μετρα που θα δημιουργησουν τεραστια προβληματα στον Ελληνα Ασθενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου