Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ.......ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Η χωρα περνα τη μεγαλυτερη οικονομικη ,κοινωνικη και πολιτικη κριση των τελευταιων 50 ετων.Σημερα με την πολιτικη του μνημονιου της Τρικομματικης κυβερνησης και της Τροικας,συντελειτε η μεγαλυτερη και η ΒΙΑΙΟΤΕΡΗ ανακατανομη εισοδηματος απο συστασεως του Ελληνικου Κρατους,σε βαρος κυριως τωνΑΔΥΝΑΤΩΝ.
Μεσα σε αυτο το νεο περιβαλλον που δημιουργειτε και μας επιβαλλεται,τα συνδικατα και οι εργαζομενοι πρεπει να ανασυνταξουμε τον τροπο σκεψης και τον τροπο δρασης μας.
Εν οψει των οξυτατων προβληματων που αντιμετωπιζουμε και ειδικωτερα στον κλαδο του φαρμακου,αναλαβαμε την πρωτοβουλια να διοργανωσουμε την Α πανελλαδικη συνδιασκεψη  με την συμμετοχη ολων των συνδικατων στον χωρο του Φαρμακου.Η Πανελλαδικη αυτη συνδιασκεψη θα ασχοληθει με τα βασικα  - πραγματικα προβληματα που απασχολουν ΑΜΕΣΑ τον κλαδο.
Σημερα, παρα ποτε ειναι αναγκαιο ολοι οι εργαζομενοι  στο Φαρμακο,μεσα απο τα συνδικατα μας και καθε μορφης συλλογικης δρασης,να επανακαθορισουμε τη σταση μας και τους βασικους αξονες,που θα κινηθουμε απο εδω και περα για ολα τα ΑΜΕΣΑ--εργασιακα-ασφαλιστικο-ΣΣΕ--θεματα.
Η ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.
Δεν υπαρχουν περιθωρια για Μικροκομματικες Περιχαρακωσεις και Ιδεολογικους διαχωρισμους μεταξυ των εργαζομενων και απλων πολιτων.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου