Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Συναδελφοι,το Σαββατο 15/12/12 οι εργαζομενοι στο Φαρμακο[[σε ολους τους χωρους εργασιας]] φωναξαμε οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φτιαξουμε και να οριοθετησουμε τα νεα δεδομενα για την ζωη μας,χωρις καπετανατα και μανικοτραβηγματα απο διαφορους ΠΑΤΕΡΕΣ.
Ψηφισαμε ΝΑΙ για ενιαια ΣΣΕ.
Ψηφισαμε ΝΑΙ για την δημιουργια αντιπροσωπευτικης ομαδας--απο ολους τους χωρους--για το ξεκινημα του διαλογου για τα εργασιακα.
Ψηφισαμε ΝΑΙ για την συνεχιση του αγωνα ,για την αυτοδιαχειρηση του Επικουρικου μας ταμειου και την μετατροπη των κλαδων του σε ΝΠΙΔ.[[οι εκπροσωποι των κομματων,Στρατουλης-ΣΥΡΙΖΑ,Κουκουλοπουλος-ΠΑΣΟΚ,Χατζησωκρατης-ΔΗΜΑΡ,Μαριας-ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ,δηλωσαν κατηγορηματικα οτι δεν προκειται να δεχτουν καμμια αλλαγη του νομου που δινει το δικαιωμα στην αυτοδιαχειρηση των Επικουρικων Ταμειων]]
Η Αιθουσα ηταν γεματη 150-160 συνεδροι,στην 1η Πανελλαδικη Συνδιασκεψη εργαζομενων στο Φαρμακο,απουσιαζαν--επιδεικτικα--οι Φαρμακουπαλληλοι της Αθηνας ........αχ αυτα τα κομματα που μας κανουν κομματια.
\ΤΟ ΔΣ.
Στην εκδηλωση εδωσε το παρων ο Μανωλης Γλεζος ο οποιος ηταν για 3 χρονια Φαρμακουπαλληλος στο Φαρμακειο του Μπακακου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου