Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Συναδελφοι,ειμασταν ο πρωτος κλαδος που ειχε δραστηριοποιηθει --πριν χρονια--για την αυτονομια του Επικουρικου μας Ταμειου ,αποτι φαινεται θαμαστε και οι τελευταιοι που θα κλεισουμε την πορτα για την ολοκληρωτικη ενταξη μας στο ΕνιαιοΤαμειο Επικουρικης Ασφαλισης.
Απο 1/1/13 εντασσονται υποχρεωτικα στο ΕΤΕΑ τα ταμεια και οι τομεις επικουρικης ασφαλισης για τα οποια υποβληθηκε αιτημα εξαιρεσης απο την ενταξη τους στο ΕΤΕΑ συμφωνα με την παρ.2 του αρθρου 36 του νομου 4052/12 εφοσον  μεχρι 31/12/12 η δεν εχουν καταβαλει Αναλογιστιοκες Μελετες και καταστατικο η εχουν υποβληθει Αλλα εχουν απορριφθει.Τωρα,οσα Ταμεια εχουν υποβαλλει Αναλογιστικες Μελετες και καταστατικα και εκκρεμει η επεξεργασια τους στην Εθνικη Αναλογιστικη Αρχη--εδω ειμαστε εμεις--συνεχιζουν να λειτουργουν μεχρι 28/2/13 ,Οποτε η μετατρεπονται αυτοδικαια σε ΝΠΙΔ η εντασονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο ΕΤΕΑ.
Ολα δειχνουν οτι δεν θα αποφυγει το ταμειο την ενταξη του στο ΕΤΕΑ,ειναι ληστεια  και με πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΤΟΔΣ.
ΥΓ.Οι εκπροσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ[[Κουτρουμανης και Χατζησωκρατης]θα παρουν θεση η θα σφυριζουν αδιαφορα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου