Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΖΗΤΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΣΣΕ

Εμείς οι Ιατρικοί επισκέπτες και οι εργαζόμενοι στη φαρμακοβιομηχανία έχουμε πληρώσει βαρύ τίμημα από την πολιτική των μνημονίων.
Οι θέσεις εργασίας μειώθηκαν και το ενα τρίτο των συναδέλφων μας βρέθηκε στην ανεργία.
Οι μισθοί συρρικνώνονται και το ωράριο εργασίας διαστέλλεται διαλύοντας την προσωπική και οικογενειακή ζωή όσων εργάζονται.
Η συγκυρία αποτέλεσε ευκαιρία για ευέλικτες μορφές απασχόλησης και ενοικίασης εργαζομένων μειώνοντας περαιτέρω τα εργατικά δικαιώματά μας.
Σ αυτές τις συνθήκες η υπογραφή και η υπεράσπιση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αποτελεί όρο για την αξιοπρεπή εργασία όλων των εργαζομένων στο φάρμακο.
Γι αυτό με τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας ζητάμε :
-ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΣΣΕ
Περαιτέρω αναβολές θα προκαλέσουν κλιμάκωση του αγώνα μας ! Τίποτα δεν θα είναι πλέον δεδομένο! Ευχαριστημένοι υπάλληλοι χωρίς εργασιακά δικαιώματα αλλά μόνο με υποχρεώσεις να χειροκροτούν φιέστες και κώδικες δεοντολογίας είναι μια απατηλή εικόνα . Προσβάλει και εμάς και όσους βλέπουν μακριά χωρίς μικρόψυχους υπολογισμούς!
Προσκαλούμε τον ΣΦΕΕ, την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), τον Σύνδεσμο Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ),τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχανιών και Αντιπροσώπων Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φαρμακαποθηκαριων (ΠΣΦ), τον Σύνδεσμο Αντιπροσώπων Εισαγωγέων και Παρασκευαστών Κτηνιατρικών Φαρμάκων (ΣΑΕΠΚΦ), όλες τις εργοδοτικές οργανώσεις σε κοινή σύσκεψη στα Γραφεία της Ομοσπονδίας μας μέσα στο πρώτο 15νθημερο του Νοεμβρη ώστε όλοι να πάρουν θέση και κανείς να μην κρύβεται!
ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ! -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου