Το ΔΣ του Σωματείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΡΑΚΗ, Greece
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πιπερούδης Χρήστος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαλκίδης Δημήτρης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ασπιώτης Ευστάθιος, ΤΑΜΙΑΣ: Τζουβάρας Γεώργιος, ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεϊμας Στέφανος, ΜΕΛΟΣ: Καρασούλας Aθανάσιος. Μπεντίλλας Παύλος

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, μετα την ψηφιση του πολυνομοσχεδιου απο την Κυβερνηση αλλαζει εκ θεμελιων ο χαρτης των Εργασιακων μας Δικαιωματων.Θα ζησουμε αυθαιρεσιες -αλαζωνικες συμπεριφορες απο μεριδα εργοδοτων και εταιρειων.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,που σημαινει ακραιες και παρανομες αντεργατικες συμπεριφορες μπορουμε να τις σταματησουμε και να διεκδικησουμε τα ΝΟΜΙΜΑ.
ΤΟ ΔΣ σας παρακαλει για οτιδηποτε μαθαινετε οτι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ η οτι θα ΣΥΜΒΕΙ να επικοινωνειτε με τα μελη του ΔΣ ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,αν ειμαστε λιγο πιο μπροστα ισως καταφερουμε ΠΟΛΛΑ,και πανω απο ολα αυτη την στιγμη πρεπει να ειμαστε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ.
ΤΟ ΔΣ.
Επισης το ΔΣ αλλα και ολα τα μελη του Σωματειου αφενος καταδικαζουμε ολα τα βιαια επεισοδια που γινονται στις απεργιακες κινητοποιησεις και αφετερου ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου